Zakelijk instinct versterken

Verdiep je relaties…

In Beeld is sinds de jaren 90 actief voor organisaties in de zakelijke dienstverlening. Je opdrachtgevers aanvoelen en de boodschap uitdagend kunnen vertalen. Met onze oplossingen stellen we ze in staat relaties te verdiepen met de mensen en organisaties die voor hen belangrijk zijn.

Banken, verzekeraars en meer

Binnen de zakelijke dienstverlening zijn wij onder meer actief geweest voor ASR Verzekeringen, Rabobank, Schretlen, Fortis ASR, Kunst en Cultuur Pensioen en Verzekering, Credit Europe Bank, Europelife, AMEV en Finansbank Holland N.V.

De transformatie van Amsterdam Nieuw-West

Jaarverslagen woningcorporatie Far West

De afgelopen jaren hebben wij vijf maal het jaarverslag van Far West mogen ontwerpen en produceren. Far West is opgericht door drie grote Amsterdamse woningcorporaties; De Key, Rochdale en Stadgenoot. Far West had als doel de vernieuwing van de Westelijke Tuinsteden in Amsterdam te begeleiden.

Vernieuwing westelijke tuinsteden in beeld

In opeenvolgende jaren is gewerkt aan optimalisatie van het basisontwerp. De heldere, zakelijke opmaak wordt afgewisseld met grote egale kleurvlakken en sprekende beelden, afgekaderd door de kenmerkende kleurstrook uit het logo. De kiekjes in de eerste versie zijn vervangen door prachtige fotografie met een jaarlijks wisselend beeldconcept, geschoten door fotograaf en buurtbewoner Rufus de Vries.

Anders dan andere banken...

Credit Europe Bank

Credit Europe Bank N.V. is in Nederland vooral bekend als spaarbank. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam is ze naast dienstverlening aan particulieren gespecialiseerd in internationale kredietverlening zoals handelsfinancieringen. Behalve in Nederland is Credit Europe Bank onder meer actief in België, Duitsland en Turkije.

Een internationale handelsbank

Na de naamsverandering (voorheen Finansbank) ontwikkelden we diverse nieuwe huisstijldragers voor de Nederlandse markt. De zakelijke en heldere huisstijl werd doorgevoerd in alle middelen. Het resultaat is een reeks sterke communicatiemiddelen met een duidelijk herkenbare Credit Europe Bank boodschap en vorm.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

21 april 2015